Gluren bij de buren

September, 2022. Ik wilde al een tijdje een cursus kleinkunst volgen, maar ik durfde niet. Want dan moet je ook zingen (ik kan niet zo goed zingen) en wat als het niet leuk is? Maar het was leuk! En ik kan dan misschien niet zo goed zingen, maar ik heb wel mijn angst overwonnen (een liedje zingen voor een groep mensen) en een hoop geleerd.

September, 2023. Ik twijfel over het volgen van Kleinkunst 2. Want ik vind stand-up comedy niet leuk (wat een van de onderdelen is), maar ja, de rest wel. Dus wel of niet doen? Ik besluit het toch te doen en kom in de groep met Marieke. Marieke en ik klikken meteen en tijdens het optreden dat we aan het einde van de cursus hebben spelen we dan ook een scène samen.

April, 2024. ‘Oh kijk, je kunt je aanmelden voor Gluren bij de Buren,’ zeg ik tegen Marieke. ‘Zullen we meedoen?’ We hebben nog niets aan materiaal, verzinnen een tekstje en een naam (Hoogteverschil, omdat Marieke 1.80m is en ik 1.55m) en… we mogen meedoen!

30 juni, 2024. Dan gaan we optreden. Gluren bij de Buren is een festival waarbij door het hele land heen in allerlei tuinen muzikanten, theatersportverenigingen en wij dus optreden. Wij gaan optreden als kleinkunstduo met verschillende sketches en dat mogen we in een supermooie tuin doen in een moestuinencomplex. Het is superspannend, maar ook superleuk en mocht je het leuk vinden om te komen: je vindt hier meer informatie.

5 gedachtes over “Gluren bij de buren”

  1. Wat leuk zeg. Een vriendin van mij doet dit ook. Heb helaas nog geen tijd gehad om naar haar te gaan kijken.
    Hoe ging het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.